Gestalt terapi

Jeg hedder Kim Dan og arbejder med gestaltterapi, som er en oplevelses-orienteret form for samtaleterapi. Terapien tager altid udgangspunkt i de problemstillinger og temaer der er i dit liv her og nu. Et terapiforløb starter altid med, at du og jeg sammen får klarlagt dine ønsker og dine forventninger. Derefter undersøger og arbejder vi med de temaer og mønstre der er vigtige for dig, at få kigget nærmere på.

For mange betyder det en stor overvindelse at komme i gang med at arbejde med sig selv, hvilket er fuldt forståeligt, da det drejer sig om dybt personlige og ofte sårbare livs temaer, som skal behandles med respekt og varsomhed. Det er derfor vigtigt at der fra starten opstår et gensidigt tillidsforhold imellem dig som klient og mig som terapeut. I terapien kigger vi sammen på dine oplevelser, tanker og følelser. Du får indsigt i hvordan du bærer dig ad med at være den du er, så du kan lære dig selv bedre at kende og dermed udvikle dine egne skjulte ressourcer.

Individuel- og parterapi udbydes både på Frederiksberg/København og i Nykøbing Falster se kontakt, begge steder med gode parkerings-muligheder. Gruppeforløb foregår hovedsaligt i Københavnsområdet.

Aktuelle aktiviteter
Terapi sessioner
–  Mandegruppe
–  Pargrupper
– Trauma Release Exercises – kommer snart

Hvad finder du på siden
Hjem
Metoden
Kontakt
– Book tid

Personlig Forandring©2016
Glahns Alle 43,
4tv 2000 Frederiksberg
telefon:   60471918
e-mail:     info@personligforandring.dk